En olycka kommer sällan ensam …

Så säger ordspråket . Och visst är det sant,Vi har just upplevt det.Efter Kjells benbrott , som vi just lärt oss leva med och som han klarat av ganska bra. Vad händer, jo han får Bältros. Besvärligt och smärtsamt för honom .

Men tänk vilken tur och lycka att vi bor här på Dallas äldreboende. Här får vi all den hjälp vi behöver och mer därtill, av underbar personal  och av våra barn som ser till att vi har det bra. Dagarna går fort,hinner inte riktigt med det jag längtar att få göra. Läsa min julkappsbok.tex.   /Återstoden av dagen ! Av  årets Nobelpristagare Kazuo Ishiguro.  Eller att skriva här på Mommas blogg.

Ett plus är att man märker att ljuset kommer tidigare på morronen, men varför är utebelysningen släckt på natten runt Dallas T.om. efter gatan som går förbi  här. Men så mycke snö vi har fått, och allt skaforslas bort. Hoppas alla äldre skottar med förstånd.  Klockan är nu 16.00  om tre timmar kommer kvällspersonal ochnattar oss.Sedan blir det T V tittande tills vi somnar.Vi lever lyxliv justnu,, tack vare all underbar personal som får oss attkänna  ossvärdefulla, trots alla krämpor.

Dagens citat :  Att be om hjälp är en styrka. Vem kan du be om hjälp idag?

– 12 grader                     Vi hörs …