Det kommer efter …

som Arbogaöl ,ett ordspråk igen, som min Mor använde , när hon tänkt efter enstund på nått som känts fel.

Jag hade min 81 åriga födelsedag i går. Inte så mycket att se fram emot, eller glädjas åt. Åldern tar ut sin rätt. Både Kjell och jag är multisjuk.  Men glädjs över alla vänner och bekanta som tillsammans med familjen delade vår dag på Facebook och andra sociala medel. Kram och Tack till Er alla.

Nått annat som gladde mig, var en present jag fick. Jag  blev bjuden påCORNER HOUSE.AfterWork. Har inte varit utanför Lägenheten,Dallas, sedan i nov. Såg framemot att få  gå ut och äta gott ,få lite socialt umgänge.

Bord var beställt kl fem.  Tre pers. Kl 5 o 40 kom maten. Vi hade en trevlig stund innan. 10 min i 6 blev vi tillsagda att lämna bordet kl 6. 00. Till andra som beställd bordet. Visserligen är jag gammal, går med rollator.  Har svårt för att tugga mat. Behöver tid. Men har aldrig tidigare blivit utslängd från krogen . Snopen fick vi vända hem. Efter en timme ?

Där kommer Ordspråket: Det kommer efter som Arbogaöl. Jag har tänkt efter. Varför just vårat bord .  Alla blir vi gamla en dag.  Att det var nått annat kan jag inte tänka mig . Det fanns flera bord , och det var min födelsedag .

– 4 gr.                          Vi hörs ,