Så det kan bli …

Nu sticker jag …

Inte kunde vi drömma om , när vi flyttade in här på Dallas för tre år sedan , att livet skulle förändras så drastiskt. Vi var pigga ,glada skötte oss själva.Körde bil dit vi skulle och ville åka . Gick visserligen med rollator som stöd utomhus, tog våra dagliga promenader..                I  dag behöver vi hjälp med  det mesta.

Men kan också säga att det var i ” Grevens tid ” vi gav oss iväg från Holafors. Här har vi det bekvämt . Men visst saknar vi det liv vi hade. Mest av allt att klara oss själva, slippa planera inför allt vi vill och måste göra. Sjukdomar som slog till med medeciner på olika tider. Apodosrullar med tabl. Som hemtjänsten förser oss med. Medeciner som ska hålla oss vid liv .

Jag överskattade nog mig själv, när jag trodde jag skulle orka hjälpa Kjell när han bröt benet , fick sin bältros.Men det blev en lång historia, han ärlångt ifrån bra än . Så nu sitter jag här medmina överansträngda armar. Har hemtjänst hjälp till det mesta.

idag har vi haft premiär mat från köket. Jättegott. Stekt strömming med potatismos.Så den tjänsten fortsätter vi med. Sedan blir det ju god påsk mat framöver här.  Men vad jag längtar ut i friska luften.  Någon resa till Blåkulla blir det nog inte i år.

En god och Glad Påsk önskar jag erAllesammans, med god mat, många ägg, trevligt umgänge med goda vänner, och en och annan  Påsk puss.

Dagens citat : Försök idag att vara den du faktiskt är och att vara stolt över det.

-5 gr. 🌞                               Vi hörs !