Sen sist …

Mycket och litet har hänt sen sist. Det beror på hur man värderar det som händer.  Februari och Mars ärdom stora födelsedagsmånaderna i vår familj. Det har blivit mycke tårtkalas. Om vi ska tala om vädret,så har det varit varierande. Kallt – 25 gr nattetid,snö, regn , storm , halka, plusgrader. För oss har vädret ingen större betydelse numera, eftersom vi befinner oss oftast inomhus. Vad beträffar våra ”krämpor” så ligger de på status q .        Jobbar båda med att inse att det går bara åt ”ett håll”. Och det i en rasande fart           .Därför har jag bestämt mig att Mommasblogg får vila ett tag.

Inspirationen och glädjen måste få infinna sig. Nu går dagarna åt att medicinera, ringa sjukvården , sova framförallt. Samt sköta det dagliga, vilket jag har svårt att släppa taget om , men det visar sig väl fram över.

Ett stort varmt tack till alla er som följt min blogg, och till alla er som uppvaktade mig på min  80 årsdag !  Jag får säga som en god vän, nu avliden , ofta sa när han skulle bestämma om  och när vi skulle träffas igen.  ” om gu vell och grejern håll, så syns vi ”

Dagens citat :    att ge glädje till andra berikar våra liv.  i dag är en bra dag att göra någonting för att glädja en vän .

+  4 gr …                                                                                              vi hörs …

2 reaktioner på ”Sen sist …”

  1. Hej, va tråkigt att inte få läsa mommas blogg längre, jag har kollat in här mest varje dag. Det känns som jag följer er i vardagen, men nu får vi höras mer på telefon. Jag ska titta upp någon dag, nu när jag blivit piggare, äter sista tabletterna i morgon. På fredag ska jag åka till lilla Olivia för att träffa henne för första gången. Bo mår bra han ska åka till fjällen ihelgen, tillsammans med sin bror Leif, Rebecka o Eigel. Hoppas ni får må bättre, och att det blir vår snart.Kramar till dej o Kjell från AnnChristin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *