Inte så lätt …

Det var inte så lätt som jag trodde, att komma tillbaka. Det går fort i ” Cybervärlden ” . Får lära om igen från början .Eftersom jag skriver på I – paden också blir det lite annorlunda. Men skam den som ger sig. Det som jag brottas med nu är att lägga in bilder på bloggen .        Har bett flera om hjälp, men verkar som om ingen kan.

Vilka fina sommardagar vi haft, har njutit fullt ut på balkongen.Det är nu först som de äldrekallade det ,att vi har fått en varm ” värrot” . Annars flyter dagarna sakta framåt .  Har nu fått förståelse  över hur det är att vara rörelsehindrad .  Försöker att röra mig något varje dag. Går soprundan, som jag kallar det för.Är lycklig över dom stegen ner till soprummet, en liten runda runt huset  med rollatorn .  Minns min Mors dagliga telefonsamtal. Hon avslutade alltid med /  Tänk om det vore kväll , så jag fick gå och lägga mig och stig opp i morrnbitti igen./  Inte hade jag tänkt mig ålderdomen så.

Ska nu försöka klura ut hur jag ska få till det här med bilderna, vill gärna visa Er.

Dagens citat : Även om vi går sakta kommer vi fram till slut .

Vi hörs !

 

2 reaktioner på ”Inte så lätt …”

  1. Jag tycker du är en stjärna .Snart får vi se dina bilder. Nu ser jag fram emot att vattengympan kör igång , min kropp behöver den.Vi tänker ofta på stugan och att hjortronen nog är färdiga men allt har sin tid. Bra citat i dag Ha det bra ni båda hälsar Sigge å jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *