I bland står tiden stilla …

Min nya rollator

Ena dagen är den andra lik …  Fastnar i ett ” ekorrhjul” , samma rutiner . Men då finns dagar när det oväntade händer,  veckorna går fort.  Både glädje och sorg delar dagarna.    Glädje över de få fina sommardagar vi fått i sommar.  Vi har kunnat sitta på balkongen , njuta, ta in naturens skiftande färger . Glädje överallt besök av nära och kära . Glädje över att fått vara någorlundafriska.Kunnat få ”åka hem ” till Holafors träffa barn , barnbarn, barnbarnsbarn. Njuta , vila itankarna på det som en gång varit.

Sorgen är väl den att våra ben inte bär oss som förr. Fått tacka nej till alla trevliga bjudningar och sammankomster. CamillasochPeters vigsel, bröllopsfest.b.la.    Men jag har köpt !!! mig en ny rollator .  Det sägs att fåfängan är det sista som lämnar människan, men det handlar inte om det det.
Det handlar om att få en rollator som passar mig och mina krämpor. Som jag känner mighjälpt av.Inte en rollator som Landstinget säger: Den ska du ha om du inte ska behöva köpa den . Om den då är röd, snygg och lite annorlunda, så är det ju bara roligt. Till er alla vill jag säga ”var rädda om varandra”, åren går så fort.
Dagens citat :
Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart .
+ 10 gr . Vi hörs

3 reaktioner på ”I bland står tiden stilla …”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *