Nymodigheter…

Min nya ” apparat ”

Undra om jag blivit lurad  eller? Har köpt mig en ”Mackapär”. / Cirkulationsstimulator , som ska öka Blodcirkulationen i ben och fötter.  30 min. ska ersätta en långpromenad.  Spännande i allafall , jag går ju inte längre numera än till soprummet. ”Soprundan ”.

Men vart tog indiansommaren vägen , som det har tjatats om nu i över en vecka.  På T V och i tidningen. Här är det grått och dimmigt. Svårt att hålla humöret på topp. Men vi har lagt in en ” tupplur” i dagsschema ,det hjälper. Det är mycket man får lära om när kroppen hittar nya vägar när den åldras. Synen till exempel. Att njuta av en god bok går inte längre. Ljudböcker finns ju, men det är inte samma sak. Det nya nu är I T boken.  Där texten går att förstora.

Jag har blivit tillfrågad att skriva en novell, som kommer att kunna läsas i en I T bok .  Tidningen T Å står för publiceringen. Lite knepigt får hålla mig till 800 nedslag. Klart att jag tackade ja till det. Spännande.

Dagens citat : I dag är enbart dag att sätta upp ett mål som vi gärna vill uppnå.

+ 14 gr.                  Vi hörs …

2 reaktioner på ”Nymodigheter…”

  1. Hej på er !Tiden rinner iväg .Julen är snart här .Efter den så går det mot våren igen . Hoppas du och Kjell haft bra dagar . Det brukar vara gott å blandat Sigge har satt upp fågelbord åt småfåglarna ,men skatorna kom å krafsade ner allt på marken .Det var inte det som var meningen. Vi har i allafall haft bra väder med sol och ingen kyla än Må så gott Gerd/ Sigge

    1. Hej .Ja nå vidare väder har vi inte haft varken denna sommar eller höst. I går snöade det, första snön. 🌨 Kroppen protesterar .Plusgrader o regn idag igen. Men det går framåt mot julen och en ny vår.
      Närmast Allhelgona, vi tänder ljus på balkongen ,till minne för alla som lämnat oss🕯
      Ha det så gott ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *