Liten tuva …

Så har det nu hänt . Som ordspråket säger ,” Liten tuva  stjälper ofta stort lass” .   En ny epok i våra liv har inträtt. Torsdagskväll den 16 :e , ramlade Kjell på rumsgolvet, bröt lårbenet. Ambulansfärd till Ö- viks sjukhus.  Hos mig gjorde oron, rädslan, att min Addissonsjukdom gav sig till känna, med bla. akut högtblodtryck. Blev inlagd på Soll. sjukhus.                                                                                      Båda är vi nu hemma igen. Med hjälp av Hemtjänstens underbara personal försöker vi att få vardagen att fungera igen. Men va lite det behövs för att det ” normala” ska sluta fungera. Jag behöver klippa håret för att det ska vara lättare att sköta.  För att jag ska kunna göra det, så behöver jag en transport med bil  till frisören. en person (någon av våra barn) som kan ta ledigt, på den klipptid jag fått. Jag behöver min rollator med mig. Förut gick jag med den till frisören  klarade mig själv. Kjell behöver en person som finns hos honom medan jag är borta.Allt detta för bara den timme jag behöver för att få klippa håret.    Jag ger er vår son Jonnies tröste ord .  :   Livet är oförutsägsbart, men det enda vi kan göra är att leva det.

Vi hörs  ….                                                 -7 gr …

Dagens citat : Att känna hopp inför framtiden är ett val och samtidigt  en förmåga som går att öva upp.

 

2 reaktioner på ”Liten tuva …”

 1. Så tråkigt att ni råkat ut för sådana tråkigheter. Bra att ni får bra hjälp Här lunkar det på i sakta mak. Vi har inte samma stress inför julen som förr ( som tur är). I går hade vi vackert snölandskap , i dag grön gräsmatta Hoppas att ni kryar på er snart Som tur är så vet man aldrig när olyckan är framme ❤️-liga hälsningar från Sigge å Gerd Kram

 2. Men herregud vad är det som händer.
  Ni hamnar på olika sjukhus samtidigt.
  Det är tur att ni har så fina barn som kan hjälpa er, som alltid finns runt er. Det är en tröst.
  Jag hoppas att ni mår bättre nu men jag förstår att det är kämpigt för er.
  Du ger en så målande beskrivning av ett besök hos frisören. Det ger en tankeställare
  om livet.
  Jag ringer senare för att höra hur ni mår.
  Kramar / Vivianne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *