God fortsättning …

Så har ännu en julhelg passerat, och snart år 2017 . Ett år som innehållit både glädje , sorg, överraskningar  . Att sammanfatta årets händelser  är svårt, det mesta känns som att vandra i samma spår, dag ut och dag in.Det går fort att bli gammal,Efter kjells benbrott, och vi behövde hjälp av hemtjänst,så gick liksom ” luften ” ur. Jag blev sittandes. Du ska sitta i rullstol,ha hemtjänst , sa min läkare. Vilket jag skrattade bort,men nu har känts behövligt.

Mitt Nyårslöfte/ Jobba på att komma igen,bli den positiva glada Annagreta som jag lärt mig att vara .😀

Önskar  tillsist    ETT  GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA  2018 ❤️

Dagens citat : Var glad att just du är du !

– 4 gr.                  Vi hörs …

 

 

8 reaktioner på ”God fortsättning …”

  1. Gott Nytt År 2018 önskar jag er båda. Så skönt att få se en bild på er och att ni ser ut att må bra. Skål på er!

    Nyårskramar från Evy

  2. Dina tankar stämmer överens med min dröm i natt. Jag drömde att du och jag dansade mamma… Jag tvärvaknade och och kände sån längtan efter er. Det är klart att du kan komma igen mamma. Saknar er. Kram!

  3. Vilket rart par ni är . Ett sådant löfte ska även jag försöka mig på ,

    Gott nytt år till er båda . Ni kan inte få nå,n bild från oss . Jag vet inte hur man gör (än) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *