En olycka kommer sällan ensam …

Så säger ordspråket . Och visst är det sant,Vi har just upplevt det.Efter Kjells benbrott , som vi just lärt oss leva med och som han klarat av ganska bra. Vad händer, jo han får Bältros. Besvärligt och smärtsamt för honom .

Men tänk vilken tur och lycka att vi bor här på Dallas äldreboende. Här får vi all den hjälp vi behöver och mer därtill, av underbar personal  och av våra barn som ser till att vi har det bra. Dagarna går fort,hinner inte riktigt med det jag längtar att få göra. Läsa min julkappsbok.tex.   /Återstoden av dagen ! Av  årets Nobelpristagare Kazuo Ishiguro.  Eller att skriva här på Mommas blogg.

Ett plus är att man märker att ljuset kommer tidigare på morronen, men varför är utebelysningen släckt på natten runt Dallas T.om. efter gatan som går förbi  här. Men så mycke snö vi har fått, och allt skaforslas bort. Hoppas alla äldre skottar med förstånd.  Klockan är nu 16.00  om tre timmar kommer kvällspersonal ochnattar oss.Sedan blir det T V tittande tills vi somnar.Vi lever lyxliv justnu,, tack vare all underbar personal som får oss attkänna  ossvärdefulla, trots alla krämpor.

Dagens citat :  Att be om hjälp är en styrka. Vem kan du be om hjälp idag?

– 12 grader                     Vi hörs …

 

2 reaktioner på ”En olycka kommer sällan ensam …”

  1. Snälla nån vilket elände. Känner verkligen med din make. Vet att bältros kan vara ett elände och den kommer när du vänder ryggen till och är lite dåligt förberedd, dvs har lågt motstånd mot bakterier. Hoppas han slipper lida.
    Känns lite konstigt med tanke på omständigheterna, men vill ändå önska er ett Gott Nytt År och hoppas att ni inte tar det för ironi. Allt borde ju bara kunna bli bättre nu eller hur :-).

    Låter lite jobbigt att ni måste ha nattsvart utanför ert boende då man bor i ett samhälle för att få ljus och ombonat. Ibland kan sparivern gå lite väl långt. Skönt ändå att höra/läsa att ni har mycket snö som lyser upp tillvaron . Älskar ju när vintern har mycket snö. Ju mer desto bättre enligt mig. Tyvärr har vi här i söder, Västergötland, endast ett tunt puder som täcker marken. 1 cm max tror jag för både jord, sten och gräs sticker igenom. Snart är det dock vår igen och den ser jag fram emot även om jag nu vill njuta en vinter värd namnet.

    God fortsättning på det nya året önskar Evy

  2. Trist att Kjell råkat ut för en sådan smärtsam sjukdom . Din positiva livssyn hjälper er framåt . Själv är jag i en svacka . Känns som jag blir kvar i den ett tag Jag kanske är försvagad p g a min 7 veckor långa hosta . Den snö vi haft försvann över en natt Vi har sol å vårlikt idag Borde nog gå ut Kramar till er båda 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *