Det kommer efter …

som Arbogaöl ,ett ordspråk igen, som min Mor använde , när hon tänkt efter enstund på nått som känts fel.

Jag hade min 81 åriga födelsedag i går. Inte så mycket att se fram emot, eller glädjas åt. Åldern tar ut sin rätt. Både Kjell och jag är multisjuk.  Men glädjs över alla vänner och bekanta som tillsammans med familjen delade vår dag på Facebook och andra sociala medel. Kram och Tack till Er alla.

Nått annat som gladde mig, var en present jag fick. Jag  blev bjuden påCORNER HOUSE.AfterWork. Har inte varit utanför Lägenheten,Dallas, sedan i nov. Såg framemot att få  gå ut och äta gott ,få lite socialt umgänge.

Bord var beställt kl fem.  Tre pers. Kl 5 o 40 kom maten. Vi hade en trevlig stund innan. 10 min i 6 blev vi tillsagda att lämna bordet kl 6. 00. Till andra som beställd bordet. Visserligen är jag gammal, går med rollator.  Har svårt för att tugga mat. Behöver tid. Men har aldrig tidigare blivit utslängd från krogen . Snopen fick vi vända hem. Efter en timme ?

Där kommer Ordspråket: Det kommer efter som Arbogaöl. Jag har tänkt efter. Varför just vårat bord .  Alla blir vi gamla en dag.  Att det var nått annat kan jag inte tänka mig . Det fanns flera bord , och det var min födelsedag .

– 4 gr.                          Vi hörs ,

5 reaktioner på ”Det kommer efter …”

 1. Alltså – det där var det jäkligaste jag läst någonsin tror jag. Oj vad arg jag känner mig. HUR HAR NÅGON MAGE ATT SLÄNGA UT ÄTANDE GÄSTER SOM DESSUTOM FÅTT VÄNTA PÅ SIN MAT???
  Nä jag hoppas verkligen att ni sprider detta så detta matställe förlorar kunder. De är inte värda kunder med det beteendet.
  Grattis till dig i efterskott och jag hoppas du får lite trevligare bemötande på något annat ställe du frekventerar.

  Kram från Evy

 2. Vilket fruktansvärt och respektlöst bemötande ni fick av personal på Corner House. Det är häpnadsväckande att åldersdiskriminering kan ske på Corner House idag. Vilka grundprinciper har restaurangen?
  Vi är oerhört upprörda å dina vägnar och kommer aldrig att besöka Saloon Corner.
  Vi vill äta upp vår betalda mat i lugn och ro och inte riskera att bli utkastade.
  Jag hoppas att denna incident inte förmörkat
  din dag allt för mycket. Du får allt stöd från dina vänner. Du förtjänar allas respekt.
  Kramar
  Vivianne och Rolf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *