Så det kan bli …

Nu sticker jag …

Inte kunde vi drömma om , när vi flyttade in här på Dallas för tre år sedan , att livet skulle förändras så drastiskt. Vi var pigga ,glada skötte oss själva.Körde bil dit vi skulle och ville åka . Gick visserligen med rollator som stöd utomhus, tog våra dagliga promenader..                I  dag behöver vi hjälp med  det mesta.

Men kan också säga att det var i ” Grevens tid ” vi gav oss iväg från Holafors. Här har vi det bekvämt . Men visst saknar vi det liv vi hade. Mest av allt att klara oss själva, slippa planera inför allt vi vill och måste göra. Sjukdomar som slog till med medeciner på olika tider. Apodosrullar med tabl. Som hemtjänsten förser oss med. Medeciner som ska hålla oss vid liv .

Jag överskattade nog mig själv, när jag trodde jag skulle orka hjälpa Kjell när han bröt benet , fick sin bältros.Men det blev en lång historia, han ärlångt ifrån bra än . Så nu sitter jag här medmina överansträngda armar. Har hemtjänst hjälp till det mesta.

idag har vi haft premiär mat från köket. Jättegott. Stekt strömming med potatismos.Så den tjänsten fortsätter vi med. Sedan blir det ju god påsk mat framöver här.  Men vad jag längtar ut i friska luften.  Någon resa till Blåkulla blir det nog inte i år.

En god och Glad Påsk önskar jag erAllesammans, med god mat, många ägg, trevligt umgänge med goda vänner, och en och annan  Påsk puss.

Dagens citat : Försök idag att vara den du faktiskt är och att vara stolt över det.

-5 gr. 🌞                               Vi hörs !

2 reaktioner på ”Så det kan bli …”

  1. Så ledsamt att höra att ni har det besvärligt . Önskar er bättring och att ni ändå kan komma ut i solen när värmen lockar ut er .Vi mår skapligt förutom att jag går ute med krycka . Astma har jag fått så det blir att inhalera å gå på kontroller . Krokusen blommar hos oss men än har vi lite snö kvar . En hemsk sak har vi framför oss , våran älskade sondotter (24 år) ska op. hjärntumör för andra gången hennes tumör är kronisk Vi kan bara önska att det ska gå bra . Vi får höras på din blogg. Det är trevligt . Glad Påsk till er från oss Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *