Släpp fångarne lös..

På rymmen

Citerar ur Tage Danielssons film ,Birger Sjöbergs visa / Släpp fångarna lös ,det är vår.  Det är första gången ,sedan Kjell bröt benet och drabbades av sin svåra Bältros, i november 20017 som vi har varit utanför Dallashuset.

Kjell behövde komma till en Optiker för sina ögon.Vilket numera inte är gjort i en handvändning.Allt måste planeras.En bil som tar bådas Rollatorer, inga sjukresor  gäller.m.m. Men vi har underbara barn som ställer upp. Trots tråkigt besked, glasögon kan inte rädda Kjells syn, fick vi en rolig dag tillsammans i Ramsele. Hamburgaren smakade super i frihet. Nu hoppas vi på en fin sommar efter den här snörika vintern , med efterlängtade soldagar på balkongen.  Någonting roligare är att vårt nionde barnbarnsbarn har anlänt till världen. En pojke,så liten så liten. Undra hur världen kommer att se ut när han fyller 80 . Om ni undrar varför jag skriver så sällan på bloggen numera, är det min sjukdom Addisson som hindrar mig.En mycket svårbegriplig ochjobbig sjukdom. Tröttheten ochorkeslösheten tar över. Är glad över att jag är i slutet av min levnad.

Läs gärna påwww.addisongruppen.se.  Du som mår dåligt, konstigt och inte fått svar vad som pågår i din kropp.

Dagens citat :  När vi söker i det yttre är det lätt att vi tappar bort oss själva

+ 15 gr.              Vi hörs ,

2 reaktioner på ”Släpp fångarne lös..”

 1. En resa till Ramsele kan i vissa fall vara fantastisk! Det är ju dock förfärligt att de inte kan hjälpa Kjell med ögonen. Men än behöver inte sista ordet vara sagt. Det finns andra läkare och nya idéer
  Jag förstår att du inte orkar skriva så mycket i bloggen just nu. Jag har läst på nätet om den sjukdom som du drabbats av. Det är ju fullt förståeligt att krafterna tryter. Jag hoppas att du får all den hjälp du behöver från Hemtjänst och att du kan ta emot den. Det är ju också svårt förstår jag då du väl själv vill försöka också. Men det är ju ABSOLUT nödvändigt att du sparar krafterna till dig själv. Personen Annagreta.
  Det är mysigt med ännu ett barnbarnsbarn förstår jag.
  Jag undrar lite över att inte sjukresor gäller?

  Vi mår bra. Vi har varit ute i tre dagar och köpt möbler till Åsa. Nu fattas bara en bra ljudanläggning.

  Jag avslutar som Jonnie.
  Vi älskar er så mycket!

  Jag ringer
  Kramar från
  Vivianne och Rolf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *