Vårtecken.

IMG_0002Ett säkert vårtecken hos oss är att det är dags för däckbyte. Vi kör inte så mycke numera, men däcken måste ändå bytas på lagenlig tid. I år fick vi också lov att köpa nya däck, vi köpte 4st. Marangoni. Håller dom lika länge som dom gamla så behöver vi nog inte köpa däck fler gånger under vår levnad. Vi hade ju turen att vinna vår bil på Bingolotto för 10 år sedan, så den blir nog också oss trogen livet ut. Känns konstigt att säga så, men så är livet. Någonting annat vi gjort idag är att vi har krattat undan allt fröskal från fågelborden, 7 skottkärror fulla blev det. Blir nog flera när snön smält bort helt. Många nya vårfåglar har anlänt, tillsammans med övriga vinterfåglar kunde vi idag räkna till 15 olika arter.  I rabatten utanför köksfönstret börjar vårlökarna titta upp, trädgårdsdammarna börjar skymta fram och det går att  gå på gräsmattan mellan snöfläckarna.  Nu är det vår!!

kvällsol 7 gr.+      vi hörs…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *