Bilder

God fortsättning …

Så har ännu en julhelg passerat, och snart år 2017 . Ett år som innehållit både glädje , sorg, överraskningar  . Att sammanfatta årets händelser  är svårt, det mesta känns som att vandra i samma spår, dag ut och dag in.Det går fort att bli gammal,Efter kjells benbrott, och vi behövde hjälp av hemtjänst,så gick liksom ” luften ” ur. Jag blev sittandes. Du ska sitta i rullstol,ha hemtjänst , sa min läkare. Vilket jag skrattade bort,men nu har känts behövligt.

Mitt Nyårslöfte/ Jobba på att komma igen,bli den positiva glada Annagreta som jag lärt mig att vara .😀

Önskar  tillsist    ETT  GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA  2018 ❤️

Dagens citat : Var glad att just du är du !

– 4 gr.                  Vi hörs …

 

 

Födelsedagar…

Saga 1 år idag
Saga 1 år idag

Det nya året börjar med födelsedagar. Först ut är barnbarnet Albin som idag fyller 15år och vårt minsta barnbarnsbarn Saga som fyller 1 år. Sedan följer en hel hoper inom fam. Både jämna och ojämna bemärkelsedagar under året. Men i dag hurrar vi och grattar Albin och Saga.

Vaknade i morse till en utetemp på 30 minusgrader. Det bet till ordentligt när jag haltade iväg ut för att hämta tidningen vid vägen. Som vanligt i nattskjortan, morgonrock, snowjogging och rollator. Kan läsa tidningen på datorn, men rutinen med morronpromenaden är svår att bryta. Även vid -30 gr.

I dag blir det en riktig ”stadig” middag ,Fläsk med mandelpotatis, stekflott och tunnbrödsmörgås. Min mor sa alltid att man skulle äta kraftig mat för att stå emot kylan. Gott är det också emellanåt.

Dagens citat :   Det är i våra relationer som självkänslan speglas tydligast.

-26  gr …                                                                              vi hörs …