Gott Nytt År ..2019 …

Det har varit dåligt med inlägg på Mommas blogg ett tag. Men en Nyårshälsning vill jag skicka till alla vänner, och bekanta, följare. Med en förhoppning om att 2019 blir ett bra år för er alla.

För Kjell och mig har året som gått varit lite si och så. Nya sjukdomar har gjort att vi har behövt mer hjälp av Hemtjänsten. Men till er alla inom hemtjänsten, vill jag säga : Hur skulle vi klara oss utan er. Ni gör ett behjärtansvärt jobb. Alltid glada, trots att ni springer benen av er, med” telefonerna” alltid öppna, knappt om tid. Som avslutning får ni min dikt. KÄRLEK ur mitt dikthäfte Känslor;

Kärlek utan gräns. Undrar du hur det känns ? Du som tror du kan leva utan kärlek . Lås upp ditt stelnande hjärta. Låt kärleken flöda. Se dig omkring , från minsta lilla blomma, en molnfri himmel. Ett barns joller, en smekning, på din kind.

Allt är kärlek. Du som redan hittat kärlekens hav . Ös ur det rikligt Ge. Bara inte ta. Så länge du ger, tar det aldrig slut. Ge. Ge av din kärlek. Du får tillbaka mer varje minut .

Annagreta ❤️